Tarvitset tätä, jos lapsesi käyttää Android-laitetta

Älylaitteiden maailma, Digiperhe, Vihjeet ja vinkit

“Lapset käyttävät älypuhelimissaan erityisesti sovelluksia. Sovellusten hallinta -ominaisuuden avulla vanhemmat tietävät, että lapset käyttävät vain yhdessä sovittuja sovelluksia, olivatpa he katsomassa televisiota, bussissa tai omissa huoneissaan”, kertoo vanhempi tuotemarkkinointipäällikkö Timo Salmi F-Securelta.

Sovellusten hallinta -käyttörajoitukset ovat osa Perhesäännöt-ominaisuutta. Se on nyt saatavissa kaikille Android-laitteille ja kuuluu F-Secure SAFE-tietoturvaohjelmistoon. SAFEn saa myös FREEDOME VPN-sovelluksen kanssa TOTAL-tilauksella. Näillä työkaluilla voi rajoittaa sovellusten käyttöä ja huolehtia lasten hyvinvoinnista sekä samalla niillä voi antaa heidän nauttia kaikesta hyvästä sisällöstä verkossa.

Tämä auttaa vanhempia kasvattamaan lapsiaan verkossa arkielämän tapaan.

Perhesääntöjen asetusten valintaa ohjaava toiminto opastaa asentamaan sovelluksen lapsen laitteeseen. Aikuinen voi päättää, kuinka SAFE kohtelee uusia sovelluksia ja voi halutessaan asettaa rajoja nykyisille sovelluksille.

“Sallituilla” sovelluksilla ei ole rajoituksia, “Estetyt” sovellukset on suljettu pois käytöstä ja “Aikarajoitetut” sovellukset on rajoitettu toimimaan yhdessä lapsen kanssa määritetyn kokonaisaikarajan sisällä.

Kyllä, lapsen kanssa määritetyn rajan sisällä.

Perhesääntöjen tavoite on ottaa lapsi mukaan asettamaan rajoja, jotta he ymmärtävät rajojen laajenevan aikaa myöten ja hyvän käytöksen seurauksena.

Jos käytät lapsen ikään perustuvia suosituksia, voit asettaa aikarajat erikseen arkipäiviksi ja viikonlopulle nukkuma-aikojen mukaan. Voit valita, millaisen sisällön haluat sulkea pois hänen ulottuviltaan.

Sovellusten lisäksi myös lapsen tekemien hakujen sisältö suodatetaan asettamienne rajojen mukaiseksi.

Voit nyt tarkistaa ja muokata lapsesi laitteen asetuksia omalta laitteeltasi mistä tahansa. Lapsesi laite on myös suojattu kaikilta verkkouhilta, olivatpa ne viruksia, huonoja sivustoja tai asiattomia sovelluksia.

 

Arvioi tämä artikkeli

8 ääntä

0 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Saattaisit pitää myös: